Ugrás a tartalomhoz

Indul a rájátszás

Mezőkövesd hírei

Megkezdi szereplését a Mezőkövesdi KC felnőtt a csapata az alsóházi rájátszásban ezen a hétvégén. Buday Ferenc gárdája az Orosháza ellen teheti meg az első lépést a bennmaradás kiharcolása felé.

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga alapszakaszát a 11. helyen zárták Bécsiék, így két ponttal kezdhetik meg a rájátszás küzdelmeit. Együttesünk az első összecsapáson a 3 pontos Orosházával fog majd találkozni hazai környezetben. Csapatunk az alapszakaszban Orosházán vereséget szenvedett ősszel, viszont Feketéék a tavaszi szezonban hazai pályán 30-26 arányban legyőzték a viharsarki csapatot. A télen alaposan megerősödött sárga-zöldek ellen nehéz mérkőzésre számíthatnak Rossoniék.

„Rögtön az első mérkőzésen az Orosházát fogadjuk, amely kifejezetten rohanó játékot fog játszani. Ki kell emelem Kekezovics, Mazic és Balda gyorsaságát, valamint Frey előretolt védekezésből vezetett gyors támadásait, nekünk erre feltétlenül fel kell készülnünk. Nagyon fontosnak tartom, hogy hazai pályán győzelemmel kezdjük a rájátszást.” - mondta Buday Ferenc vezetőedző.

 A Mezőkövesdi KC – Orosháza FKSE Alexandra bajnoki találkozó április 21-én, szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.


Az alsóházi rájátszás menetrendje:

április 21. (szombat) 18 óra: MKC - Orosháza
április 26. (csütörtök) 18 óra: Pécs - MKC
május 2. (szerda) 18 óra: Tata - MKC
május 6. (vasárnap) 18 óra: MKC - Pécs
május 11. (péntek) 18 óra: Orosháza - MKC
május 19. (szombat) 18 óra: MKC - Tata

Kapcsolódó hírek