Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. november 29. (szerda) 12:40 Taksony névnapja van
 
Az egészségügyben dolgozókat ünnepelték

Dr. Gödri Imola, a Mezőkövesd Városi Önkormányzat Rendelőintézetének belgyógyásza, angiológusa vehette át idén a dr. Szűcs Géza-díjat a Semmelweis nap alkalmából. 


Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Mezőkövesd Városi Önkormányzat Rendelőintézete minden évben Semmelweis naphoz kapcsolódóan megköszöni minden egészségügyi dolgozó munkáját, valamint átadják a dr. Szűcs Géza-díjat. 

Az esemény elején Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, országgyűlési képviselő mondott ünnepi beszédet, melyben megköszönte az egészségügyben dolgozók lelkiismeretes munkáját, valamint néhány szóban összefoglalta a mezőkövesdi egészségügyi intézmény fejlődését is. 

Az ünnepi gondolatok után dr. Fekete Zoltán polgármester átadta a dr. Szűcs Géza-díjat, amelyet idén a képviselő-testület döntése értelmében dr. Gödri Imola, belgyógyász, angiológus vehetett át, aki immár 14 éve dolgozik Mezőkövesden. 

A díjazott szakorvos megköszönte a megtiszteltetést, az elismerést, megköszönte kollégáinak, munkatársainak a mezőkövesdi embereknek a támogatását is. 

Az ünnepségen a Mezőkövesdi Alapfokú Művészeti Iskola művésztanárai és növendékei adtak kulturális műsort. 


Kapcsolódó képek:Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés