Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. november 30. (csütörtök) 05:53 Andrs, Andor névnapja van
 
Látványos előadás

Fergeteges – Sissi legendája címmel telt ház előtt mutatta be zenés-táncos műsorát az Experidance városunkban.


A Sissiként ismert Erzsébet királyné és I. Ferenc József császár története ihlette az ExperiDance táncosainak fergeteges produkcióját, melyet az augusztus 20-ai programok részeként tekinthettek meg az érdeklődők Mezőkövesden. Sissi, a császár felesége egész életében a szerepével járó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar mellett az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula is rajongott érte, ugyanakkor egymás iránt táplált vonzalmuk soha nem teljesülhetett be.

Ez a szerelem ihlette az ExperiDance táncosainak és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös, látványos produkcióját. A táncdráma hősei a lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy nagyon szép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait.

A műsor ötletgazdája és producere Vona Tibor, míg a vezető koreográfusa Román Sándor. A műsort az eredetileg meghirdetett helyszín, a Kavicsos-tó és Szabadidőpark helyett a Városi Sportcsarnokban mutatták be augusztus 21-én. 

B. K.


Kapcsolódó képek:Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés