Ugrás a tartalomhoz

Kezdődik a fürdőszezon (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Május 1-jén hivatalosan megkezdődött a strandszezon a Zsóry Gyógy-és Strandfürdőben. A fürdő vezetői és munkatársai intenzív területrendezéssel, többek között favágással, fűnyírással készültek a szezonkezdésre.

A tereprendezés mellett újratelepítették és lefestették az információs táblákat, továbbá a szezonkezdésig szeretnék megjavítani a hátsó kerítéseket. A fejlesztési tervek között szerepel egyebek mellett az uszoda épületének rekonstrukciója, a járdalapok felújítása, valamint a biztonsági kamerarendszer fejlesztése.

A látogatók rövidesen minden medencét igénybe vehetnek majd a fürdőben. „A felújított ikermedencét május 1-jén töltöttük fel, míg a gyermekmedencét várhatóan május elejétől vehetik majd igénybe a vendégek. A látogatók igényeit és az időjárási körülményeket is figyelembe véve a kör- és a hullámmedencét június elején, vagy közepén töltjük majd fel.” – mondta Vámos Zoltán fürdővezető.

A Zsóry Gyógy– és Strandfürdő a magas színvonalú és változatos szolgáltatások mellett ebben az esztendőben is több saját és önkormányzati szervezésű programmal igyekszik tartalmas kikapcsolódást nyújtani a vendégeknek. „A hagyományoknak megfelelően ebben az esztendőben is a Zsóry Majális nyitotta meg a szezont a fürdőben. A gazdag és változatos programokról a Civilek Hete keretében a mezőkövesdi Civil Szövetség Egyesület tagszervezetei gondoskodtak. Ebben az évben két nagyszabású rendezvényt fogunk lebonyolítani. Az egyik jelentős esemény a három naposra tervezett Zsóry Fesztivál lesz július elején, míg a másik kiemelkedő programot július 21-éhez kapcsolódóan fogjuk megrendezni. Ezen felül egész nyáron animátoros programokkal, vízi tornával és az új wellness részen különleges aromaolajas szolgáltatásokkal szeretnénk kedveskedni a látogatóknak.”  –  emelte ki Vámos Zoltán. A Zsóry fürdő a városi programok közül a Fúvós és Mazsorett fesztiválnak, valamint a Matyóföldi Folklórfesztiválnak lesz az egyik helyszíne.
A látogatók számára jó hír, hogy a belépőjegyek árai nem emelkedtek január 1-jétől. Elképzelhető, hogy a főszezonban lesz egy kismértékű, korrekciós áremelés, viszont a bérletek áraiban valószínűleg nem lesz változás. A felnőtt belépőjegyek jelenleg 1500 Ft-ba, míg a kedvezményes belépők, érvényes nyugdíjas- és diákigazolvány felmutatásával 1300 Ft-ba kerülnek. A fürdőbelépő 4 éves korig ingyenes. 14 órától délutáni jegy vásárlására van lehetőség 1000 Ft-ért. A mezőkövesdi állandó lakosok lakcímkártya felmutatása ellenében 800 Ft-ért látogathatnak el a létesítménybe. A további jegy és bérlet árakról, valamint egyéb információkról a fürdő internetes honlapján, a www.zsory-furdo.hu oldalon, vagy a 49/ 412-844-es telefonszámon tájékozódhatnak.

Kapcsolódó hírek