Ugrás a tartalomhoz

Család az oviban

Mezőkövesd hírei

Cseperedő csodás nap címmel tartott jótékonysági délutánt a Dohány úton működő Cseperedő Tagóvoda.

Az immár második alkalommal megszervezett eseményen Mezeiné Kaló Anita, tagóvoda-vezető köszöntője után Lázár Endréné intézményvezető nyitotta meg a családi napot, ahol változatos programokkal várták a gyerekeket és családjukat szeptember 30-án.

„Fejlesztő játékokat vásárolunk majd a jótékonysági családi napunkon befolyt összegből” – mondta el Mezeiné Kaló Anita, a Cseperedő Tagóvoda vezetője, aki hozzátette, hogy gyerekeknek, szülőknek és óvónőknek is nagy öröm volt, hogy a pandémia után újra kötetlen formában találkozhattak, együtt tölthettek egy délutánt az óvodában.

A jótékonysági délután során az óvodások például vizuális, ügyességi, természetvédelmi interaktív játékokban próbálhatták ki magukat a Csupa csoda Vándorjátszóház jóvoltából, de volt még hajfonás, csillámtetkó, arcfestés, zsákbamacska, büfék, lufihajtogató bohóc is.

Volt a szülők által kialakított Turi Téka is, ahol megunt, de jó állapotú játékok, könyvek cseréltek gazdát. A rendezvényen tombolaszelvényt vásárlók között pedig sok-sok szép és értékes ajándékot sorsoltak ki, a fődíj egy kerékpár volt.

hmzs

Kapcsolódó hírek