Ugrás a tartalomhoz

A RENDőRSÉG A LAKOSSÁG SEGÍTSÉGÉT KÉRI

Mezőkövesd hírei

2012. év 05. hó 07-én 09.40 órakor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú és ismeretlen forgalmi rendszámú, feltételezhetően kék színű személygépkocsival Mezőkövesd belterületén a Madách és Mátyás király út kereszteződésében nem biztosított  elhaladási elsőbbséget az „ÁLLJ! Elsőbbségadás Kötelező” közúti jelzőtáblával védett úton közlekedő kerékpáros nő részére.

A kerékpárral közlekedő hölgy, a kerékpár csomagtartójára felszerelt ülésben utazó gyermekkel felborult.  Sérülésével csak órákkal később jelentkezett orvosi ellátásra.

A baleset körülményeinek tisztázására a Rendőrség kéri a gépkocsivezetőjének, valamint  azon személyek-, tanúk- jelentkezését, akik a cselekmény időpontjában a fenti útszakaszon tartózkodtak, a balesetet látták, és a kék színű, ismeretlen típusú személygépkocsi vezetőjét ismerik.

Jelentkezni lehet személyesen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Mezőkövesd, Egri út 2.), telefonon a 06-49/505-440, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon, illetve a mezokovesdrk@borsod.police.hu e-mail címen.


Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek