Ugrás a tartalomhoz

Értékes díjak

Mezőkövesd hírei

Második helyen végzett a Mezőkövesdi Általános Iskola a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Legeredményesebb Diáksport Szervezete” kategóriában a nagy létszámú általános iskolák között, míg Csörgő Kristóf „Jó tanuló, jó sportoló” díjat kapott.

A 2021-2022-es tanévet értékelték a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület díjátadó ünnepségén. A Miskolci Megyeházán rendezett eseményen elsőként Balla Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal kabinetvezetője köszöntötte a jelenlévőket, majd Fazekas Miklósné, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke értékelte az előző tanév diáksport munkáját.

Ezt követően először a megyénk diáksportjában kiemelkedő szerepet játszó oktatási intézményeket jutalmazták. A Mezőkövesdi Általános Iskola a nagy létszámú – 800 fő feletti – általános iskolák között végzett a második helyen, a díjat Gáspár Erzsébet Ágnes intézményvezető és Klepej Roland testnevelő tanár vette át. Emellett kimagasló tanulmányi és sporteredmények alapján „Jó tanuló, jó sportoló” díjat osztottak ki a legjobban teljesítő általános és középiskolás tanulóknak. A középiskolás kategóriában díjat kapott a mezőkövesdi Csörgő Kristóf. Az MSZC Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikum 12. osztályos diákja, a tanulás mellett kézilabdában nyújtott kimagasló teljesítményt. Csörgő Kristóf nevében Gáspár Erzsébet Ágnes, a Mezőkövesdi Általános Iskola intézményvezetője vette át az elismerést.

B. K.

Kapcsolódó hírek