Ugrás a tartalomhoz

Jótékonyság és karácsonyvárás

Mezőkövesd hírei

Plüssöket és csokoládét adományoztak a kórházban ünneplő gyerekek számára az óvodások, melyet a december 19-én megrendezett negyedik adventi gyertyagyújtás alkalmából adtak át.

A Mezőkövesdi Óvoda-Bölcsőde és Élelmezési Központ idén első alkalommal várta közös adventi gyertyagyújtásokra az óvodásaikat és családjaikat. Az utolsó összejövetelt december 19-én tartották meg. Az eseményen az óvodások, az intézmény dolgozóinak karácsonyi verses, énekes műsorát hallgathatták meg a jelenlévők. A program folytatásaként az óvoda által indított jótékonysági akcióján összegyűlt adományokat is átadták.

– Immár harmadik éve hirdetjük meg intézményünkben ezt a lehetőséget. Az idei felhívásban plüssöket és csokit kértünk, hogy megszépítsük az ünnepeket kórházban töltő gyerekek karácsonyát. Nagy öröm számomra, hogy ez alkalommal is számtalan felajánlás érkezett, ezúton is szeretném megköszönni az óvodásaink, szüleik nagylelkűségét – emelte ki Lázár Endréné intézményvezető.

A plüssfigurákat Lázár Endrénétől, valamint Kissné Molnár Erzsébet tagintézmény-vezetőtől Petőné Lázár Marianna, a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház Mezőkövesdi Rehabilitációs Központjának ápolási igazgatója vette át és juttatja majd el a miskolci Gyermekegészségügyi Központba.

hmzs

Kapcsolódó hírek