Ugrás a tartalomhoz

Felavatták a sportcentrumot

Mezőkövesd hírei

Egyhetes edzőtábort zárt Mezőkövesden a Fradi, a klub vezetői ajándékkal kívántak kellemes ünnepeket a játékosoknak és a stábnak december 21-én délelőtt.

A zöld-fehérek december 14. és december 21. között Mezőkövesden edzőtáboroztak. Az utolsó nap Mezőkövesd városa és a Mezőkövesdi Zsóry FC vezetősége látogatta meg a ferencvárosiakat.

Az eseményen részt vett Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry FC elnöke, térségünk országgyűlési képviselője, dr. Fekete Zoltán polgármester, Hagyaczki József a mezőkövesdi klub ügyvezető igazgatója, valamint Tóth László a klub szakmai igazgatója.

Az eseményen Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry FC elnöke megköszönte az Ferencvárosi TC-nek, hogy Mezőkövesdet választották edzőtáboruk helyszínéül.

– Nagy öröm számunkra, hogy az ország listavezető csapata avathatta fel a településen kialakított edzőcentrumot, igyekeztünk minden segítséget megadni a felkészüléshez: hogy tavasszal minél előrébb jusson a csapat az Európa Kupában, amely nemcsak a ti, hanem a magyar futball sikere is lesz – mondta el Tállai András, aki pár mondatban kitért a Mezőkövesd Zsóry FC csapatára is. Elmondta például, hogy a jelenleg zöld-fehéreket erősítő Sigér Dávid Mezőkövesden játszotta le első NB I.-es mérkőzését. Kiemelte, hogy négy olyan játékossal büszkélkedhetnek, akik Mezőkövesden kezdték az elsőosztálybeli szereplésüket, később pedig a válogatott tagjai lettek: Sigér Dávid (FTC), Szalai Attila (FC Basel), Szappanos Péter (Honvéd FC) és Cseri Tamás, aki most is Mezőkövesdet erősíti. Érdekesség, hogy két olyan válogatott mérkőzés is volt, melyen közülük hárman is a keret tagjai voltak.

Az eseményen dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere is köszöntötte a Fradi játékosait, kiemelte, hogy az, hogy nálunk tartották meg az edzőtáborukat, igazolja azt, hogy a mezőkövesdi klub egy páratlan edzőközpontot hozott létre.

A beszédeket követően pedig megajándékozták a zöld-fehéreket. Mezőkövesd Város Önkormányzatának ajándékát – matyó motívumokkal díszített ajándéktárgyakat – dr. Fekete Zoltán adta át a csapatnak, majd pedig minden jelenlévő ajándékcsomagot vehetett át Tállai Andrástól és a Mezőkövesd Zsóry FC jelenlévő vezetőitől.

12 órától edzőmérkőzéssel folytatódik a program: a Mezőkövesd Zsóry FC és a Ferencvárosi TC játékosai lépnek pályára a Városi Stadionban.

hmzs
 

Kapcsolódó hírek