Ugrás a tartalomhoz

Remek szereplés

Mezőkövesd hírei

Az MKC U14-es és U16-os fiúcsapata is első helyen végzett a városunkban megrendezett Matyó Kupán. A megméretésen négy korosztályban összesen 12 csapat indult.

A Városi Sportcsarnokban rendezett kétnapos felkészülési torna első napján az U11-es fiúk és az U11-es leányok léptek pályára. A fiúknál a házigazda MKC mellett a Debreceni EAC és az ÓAM-Ózdi KC vett részt, míg a leányoknál a kövesdieken kívül a DSI Debrecen, valamint a Kalmár DSE lépett pályára. Miután ebben a korosztályban még nem számolják az eredményeket, így mindenki aranyéremmel térhetett haza január 14-én.

Egy nappal később az U14-es és az U16-os fiúk számára rendezték meg a Matyó Kupát. Az U14-esek között a Mezőkövesdi KC mindkét mérkőzését megnyerte, az Egri VSI ellen 17-15-re, míg a Kecskeméti SI ellen 32-19-re győztek, így megnyerték a három csapatos tornát. Az MKC U16-os csapata szintén 100%-os teljesítményt nyújtott, a VS Dunakeszit 32-20-ra, míg a Moyra-Budaörs Handball gárdáját 31-23-ra múlta felül, így az idősebbek is két győzelemmel zárták a tornát.

B. K.

Kapcsolódó hírek