Ugrás a tartalomhoz

Lőrincz a válogatottban

Mezőkövesd hírei

Évadnyitó ökölvívó gálát rendeztek meg Egerben január 29-én. Az eseményen Balog Róbert edző vezetésével vettek részt az MSE ökölvívó-szakosztályának sportolói.

A rangos megmérettetésen Balogh Elemér, Paczók Erik, Lőrincz Márk és Holdoner Márk győzött, emeleltt Lőrincz Zsolt és Viszneki István ellenfele visszalépett a mérkőzéstől, míg Lakatos Márk és Nagy Ferenc vereséget szenvedett.

Február 5-én összehívták a magyar junior válogatott leendő tagjait egy kesztyűs edzésre, illetve állapotfelmérésre az Újpesti TE edzőtermébe. A Mezőkövesdi SE bokszolói közül meghívást kapott Lőrincz Márk, aki kiemelkedő teljesítményével szolgált rá a válogatott meghívóra. A fiatal ökölvívónak részt kell vennie a hat fordulóból álló „Kiválóságok Küzdőnapja” nevet viselő versenysorozaton, melynek első állomását rendezték meg a fővárosban. Lőrincz Márk remekül kezdte a versenyt, hiszen a mérkőzésvezető leléptette a kövesdi bokszoló kőszegi ellenfelét a második menetben.
A Régióverseny második fordulóját Gyöngyösön rendezték meg február 5-én. A viadalon Viszneki István döntőfölénnyel nyerte meg a mérkőzését, mellette Balogh Elemér, Horváth Pál, Paczók Erik, valamint Lőrincz Márk pontozásos győzelmet aratott, míg Nagy Ferenc döntetlennel zárta szereplését.”Örülök, hogy a verseny ilyen jól sikerült a számunkra. Viszneki István nagyot alakított, nagyszerűen bokszolt. Azt az egyet sajnálom, hogy anyagi problémák miatt nem tudtunk részt venni az ifjúsági válogatónak számító Énekes István emlékversenyen, mert úgy érzem, ott is bizonyítottunk volna.” - zárta gondolatait Tóth József edző.


Kapcsolódó hírek