Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. november 30. (csütörtök) 04:38 Andrs, Andor névnapja van
 
Konferencia vezetőknek

A jó vezetőkről, az NLP-ről és stresszkezelésről tartottak előadást a „Három kihagyhatatlan előadás vezetőknek” címmel szervezett konferencián.


„Az emberi közösségek működési titkának feltárása. A jó vezetők tulajdonságai” – ezzel a címmel Jámbor Zoltánnak, a Delphi cégcsoport HR vezetőjének előadását projektoron vetítették le. A szakember egyebek mellett hangsúlyozta, hogy a jó vezető csapata a legjobb teljesítményt nyújtja, de fontos az is, hogy az egyéni érdekeket felülmúlja a közösség érdeke, emellett beszélt a vállalati kultúráról és a munkahelyi stresszről is.

Stenger Györgyi, az NLP Akadémia megalapítója és vezető trénere a Neurolingvisztikus programozásról (NLP) beszélt. A szakember a pozitív gondolkodás fontossága mellett a kommunikációs stílusokról, a verbális és nonverbális kommunikációról osztotta meg gondolatait. Emellett a kommunikációs típusokat, a vizuális, anditiv, kinesztetikus és digitális kommunikáció főbb jellemzőit ismertette.  

„Kiégés – stresszkezelés” címmel Nyáriné dr. Mihály Andrea pszichiáter, pszihoterapeuta tartotta meg előadását, aki az akut stressz és a poszttraumás stressz közötti különbségekről osztotta meg gondolatait. Kiemelte, a stresszkezelésnél fontos, hogy az idegen anyagokat – mint például a drog és az alkohol – elkerüljük. Emellett az ételfüggőségről, a vitaminok jótékony hatásairól és a rendszeres testmozgás fontosságáról beszélt. A pszichiáter az interaktív előadás során több stresszoldó légzéstechnikát is bemutatott.

A konferenciát a Közösségi Házban rendezték meg március 31-én.

B. K.

Kapcsolódó képek:Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés