Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. november 29. (szerda) 13:35 Taksony névnapja van
 
Új komplexummal gazdagodott Mezőkövesd

Ünnepélyes keretek között adták át a Balneo Zsóry Liget Komplexum Rózsa Liget Rendezvényközpontját május 11-én Mezőkövesden, a Zsóry Ligetben.


Az eseményen a Matyó Nagymama Klub Egyesület műsora után Kosik János konzorciumvezető ismertette a Balneo Zsóry Liget Komplexum létrejöttének útját, mutatta be az új, Rózsa Liget Rendezvényközpontot, amely egy olyan modern környezetben 300 fő befogadására alkalmas helyiség, mely rendezvények, konferenciák, nagyobb események lebonyolításához biztosít elegáns környezetet.

A beruházás a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében a „Balneo szálloda fejlesztése, komplex turisztikai fejlesztés Mezőkövesden” című pályázat révén valósult meg.

A fejlesztés bemutatása után dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte a megjelenteket és emelte ki az elkészült turisztikai beruházás jelentőségét, fontosságát. Hangsúlyozta, nagy öröm, hogy a nemrégiben átadott Zsóry Ligetben egy újabb, a turizmus fellendítését szolgáló komplexum jött létre.

Tállai András miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő ünnepi beszédében elsőként történelmi visszatekintésként elevenítette fel a Zsóry fürdő létrejöttét, az azóta eltelt évtizedek fontosabb állomásait, majd kiemelte, hogy a Zsóry területe kiemelt központ a turisták számára, ezért fontos, hogy tovább fejlődhessen és szépülhessen Mezőkövesd, illetve a Zsóry Liget.
 
Tállai András miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő, dr. Fekete Zoltán polgármester és Kosik János konzorciumvezető ünnepélyes szalagátvágással adta át a létesítményt a nagyközönségnek.
 
Ezt követően a komplexumhoz tartozó Zsóry Liget Hotel & SPA, a Zsóry Liget Camping & Resort, illetve a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness fejlesztéseit is megtekinthették a résztvevők.

hmzs

Kapcsolódó képek:Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés