Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. szeptember 24. (vasárnap) 12:29 Gellrt, Mercdesz névnapja van
 
Miniszteri látogatás városunkban

 
Csák János, kulturális és innovációs miniszter látogatott el Mezőkövesdre szeptember 11-én.

Magyarország kulturális és innovációs minisztere Tállai András miniszterhelyettessel, térségünk országgyűlési képviselőjével, valamint dr. Fekete Zoltán polgármesterrel együtt elsőként a Matyó Múzeumba látogatott el, ahol megtekintette a matyó örökség állandó kiállítását.
 
– Nagy öröm számunkra, hogy a mai napon ellátogatott Mezőkövesdre Csák János, Kulturális és Innovációs miniszter, akivel közösen ellátogattunk a Matyó Múzeumba, később pedig a Csibe Bölcsődébe, ahol a jelenlevő bölcsődei csoportok gyermekeit is megajándékozta. Gyermekeink támogatása, taníttatása és megóvása az egyik legfontosabb közös célunk, hiszen ők a jövő! – olvasható az eseménnyel kapcsolatban Tállai András facebook-oldalán.

Csák János közösségi oldalán köszönte meg a Matyó Múzeum minden dolgozójának hozzáértő, odaadó munkáját, valamint dr. Fekete Zoltán polgármesternek és Tállai András országgyűlési képviselőnek a matyó kultúra, a matyó hagyományok megőrzéséhez nyújtott támogatását.
 
– Minden tiszteletet és elismerést megérdemelnek a bölcsődei nevelők és az óvónők! Ők gondoskodnak a kisgyermekekről a legfogékonyabb korban. Köszönöm Vargáné Pap Edina és kollégái munkáját! – írja közösségi oldalán Csák János miniszter. 

hmzs
(Fotó: Csendes Szonja)


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés