Ugrás a tartalomhoz

Mágnesesség a gyógyításban (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Regionális klubnapot szervezett a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesületének SM klubja. Az összejövetel keretében a mágnesesség gyógyhatásait ismerhették meg az érdeklődök június 16-án.

A Rózsa Panzióban megrendezett eseményen Gáspár Lászó, az SM klub vezetője köszöntötte a jelenlévőket, majd Dr. Guseo András ideggyógyász és pszichiáter előadását hallgathatták meg a résztvevők, aki az elektromágnesesség gyógyászatban betöltött szerepéről osztotta meg gondolatait. A szakorvos a mágnesesség története mellett többek között beszámolt azokról a kutatási tapasztalatokról és eredményekről, melyeket az elektromágneses gyógyítás területén végzett. Az előadásból kiderült, hogy az elektromágneses energia számos betegségnél hatékonyan segíti a gyógyulást és miután a kezeléseknek nincsenek mellékhatásai egyre szélesebb körben alkalmazzák.
Dr. Guseo András után Dr. Kiss Katalin, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos számolt be a Magneteres készülékekkel végzett terápiás kezelések eredményeiről. A Mezőkövesden kifejlesztett eszközt a Rehabilitációs Központban használják és a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a cukorbetegség mellett, a magas vérnyomásban, a depresszióban és a Sclerosis Multiplex-ben szenvedő betegek állapota döntőrészben javult az a kezelések után. A mágneses készülék a kemo- és a sugárkezelések mellékhatásait is jelentősen csökkenti, ellenben daganatos, epilipsziás betegek mellett a frissen műtött betegeknél és a gyermekeknél sem javasolják a mágneses terápiák alkalmazását.
A regionális klubnapot Jambrovics László előadása zárta, aki a Magneter készüléket mutatta be a jelenlévőknek.

Kapcsolódó hírek