Ugrás a tartalomhoz

Küszöbön az átadás napja

Mezőkövesd hírei

Több belső munkálat is befejeződött a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben az elmúlt hetekben.

Az elmúlt időszakban a belső munkálatok utolsó simításait végezték el a kivitelezők a Zsóryban. Az év első hónapjaiban a fürdő központi területének kialakítását végezték el, ahol ezentúl az új vendéglátó egységet, a fodrászatot és a pedikűrös helységeket is megtalálhatják a kikapcsolódni és feltöltődni vágyók. Ezeken kívül kialakították a kabinos öltözőblokk egy részét, illetve elhelyezték azokat a szekrényeket, amikben a vendégek a ruháikat és egyéb tárgyaikat tárolhatják, míg élvezik a gyógyvíz vagy a masszázs áldásos hatását.
Gőzerővel folyik a wellness részleg kialakítása, illetve ezt és a régi gyógymedence teret összekötő központi folyosó lefedése is.
„A következő hetek feladata az, hogy minél hamarabb megnyissuk és a vendégek rendelkezésére bocsátsuk ezeket a területeket, természetesen ezeknek az engedélyeztetési eljárását a szakhatóságokkal már el is indítottuk. Ez azt jelentheti, hogy legkésőbb húsvétra átadjuk a felújított lenti közlekedő részeket. Konkrét dátumot még nem tudok mondani, de hamarosan hozzákezdenek a kivitelezők a nosztalgia medence felújításához, korszerűsítéséhez is. Ez az utolsó olyan elem, ami a belső részeket érinti.” – ismertette Vámos Zoltán a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő vezetője.
Nagyon fontos megemlíteni még, hogy átadták a kivitelezőknek azt a külső területet, ahol eddig a kinti vendéglátó egységek sorakoztak az ikermedence emellett. Ezeket az épületeket az elmúlt hetekben lebontották és helyükre korszerű kiegészítő öltözőrendszert építenek. Ezek lehetővé teszik, hogy a megnövekedett forgalmú időszakokban, mint például a közelgő húsvét a Fürdő öltözőkapacitása elegendő legyen.
Az egyre csak szépülő fürdő a munkálatok ellenére is üzemel és várja a gyógyulni, valamint pihenni vágyókat a hét minden napján.

Kapcsolódó hírek