Ugrás a tartalomhoz

Szigorúbb biztosítás a meccseken

Mezőkövesd hírei

Tíz fővel meg kell emelnie a rendezői létszámot a Mezőkövesd Zsóry SE-nek a felnőtt csapat soron következő két hazai bajnoki összecsapásán. Az egyesület a biztonság szigorítása mellett a Vasas, valamint a Szeged elleni mérkőzésekre szövetségi ellenőrt is köteles fogadni és a felmerülő eljárási költségek szintén a klubot terhelik.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az augusztus 28-ai ülésen rótta ki a büntetést az egyesületre, a Mezőkövesd - Nyíregyháza bajnoki mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, illetve a rend nem megfelelő biztosítása miatt.
A Nyíregyháza Spartacus FC csapata szintén nem úszta meg büntetlenül az esetet, ugyanis a bizottság a szurkolók rendzavarásai miatt 100.000,- Ft, pénzbírság befizetésére kötelezte a szabolcsiakat.
A Fegyelmi Bizottság tárgyalása mellett a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság garázdaság ügyében 11 személy ellen folytat eljárást. Az ítéletet gyorsított eljárás keretében fogják meghozni. A mérkőzésen történt incidens során szerencsére személyi sérülés nem történt és anyagi kár sem keletkezett.

Kapcsolódó hírek