Ugrás a tartalomhoz

Régiós megméretés

Mezőkövesd hírei

Öt csapat több mint száz sportolója indult a II. Mikulás Kupa úszóversenyen.

A Mezőkövesd Zsóry SE úszószakosztálya által szervezett megméretésen a házigazdák mellett miskolci, kazincbarcikai, és két egri egyesület képviseltette magát. A versenyen összesen 32 mezőkövesdi úszó vett részt.

Az ünnepélyes megnyitón Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry SE elnöke és dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere is jelen volt. A résztvevőket Pap Erzsébet, a kövesdi klub edzője köszöntötte, majd dr. Fekete Zoltán mondott köszöntőt.

– Szeretettel köszöntök mindenkit, külön Tállai András elnököt, akinek a kitartó munkája eredményeként mind a mai napig működik az úszószakosztály. Szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek, hogy második alkalommal is megvalósították a Mikulás Kupát, bízom benne, hogy ez a megméretés hagyomány lesz és a jövőben is folytatódni fog – mondta városunk vezetője.

Az indulók 15 versenyszámban, például 50 és 100 méteren gyors, mell, pillangó és hátúszásban mérték össze a tudásukat, emellett három váltó szám is szerepelt a programban. Az ünnepélyes eredményhirdetésen az érmeket Molnár Istvánné települési képviselő adta át. A versenyt december 9-én a Városi Tanuszodában rendezték meg.

(Versenyeredmények hamarosan.)

bokri
 

Kapcsolódó hírek