Ugrás a tartalomhoz

Volán-sajtóközlemény

Munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – olvasható a VOLÁNBUSZ Zrt. sajtóközleményében. A sztrájk városunk buszmenetrendjét is érinti.

A szakszervezet sztrájkja december 10-ére és december 11-ére vonatkozik – derül ki a közleményből. A Volánbusz a sztrájk tervezett ideje alatt biztosítja az elégséges szolgáltatásokat.

A sztrájk vasárnap a Miskolc és Eger, Eger és Nyíregyháza, Mezőkövesd és Mezőcsát, valamint Mezőkövesd és Szentistván között közlekedő járatok közül többet is érint, várhatóan nem közlekedik a 6.25-ös Tiszaújváros – Mezőkövesd, a 18.54-es Tiszadorogma – Mezőkövesd járat sem.

Hétfőn várhatóan 12 Eger és Miskolc, öt Eger és Nyíregyháza, valamint 11 Mezőkövesd és Eger között közlekedő járat nem fog közlekedni. A Mezőkövesd és Miskolc között közlekedő buszok közül várhatóan kilenc nem közlekedik. Emellett például a Mezőkövesd és Kács, Mezőkövesd és Sály, illetve a Mezőkövesd és Cserépváralja között közlekedő járatok közül is több nem fog közlekedni.

B. K.

A sztrájk alatt az alábbi linken látható járatok várhatóan nem közlekednek: tájékoztató