Ugrás a tartalomhoz

Döntetlen a megyei rangadón

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-1)

Döntetlent játszott a Mezőkövesd Zsóry felnőtt csapata az NB I-es Diósgyőr vendégeként lejátszott edzőmérkőzésen. Együttesünk programja a hétvégén is mozgalmasan alakul.

A Diósgyőri Stadion műfüves pályáján megrendezett találkozó kiegyenlített játékot hozott az első játékrészben. Tóth László tanítványai a 30. percben jutottak előnyhöz, miután Máté használt ki egy nagy védelmi hibát és közelről a hálóba passzolt. A szünetet és a második játékrész első perceit mindkét oldalon tömeges cserék jellemezték. Ezt követően a hátrányban lévő hazaiak magukhoz ragadták az irányítást és a játékrész felénél gólra váltották fölényt. Egy formás diósgyőri akció végén Griffiths szlalomozott végig a kövesdi védők között és a jobb alsó sarokba helyezett a 71. percben.


Edzőmeccs és teremtorna

Csapatunk legközelebb az NB III-as Termálfürdő FC Tiszaújváros gárdáját látja vendégül Mezőkövesden. A találkozó január 24-én, szombaton 11 órakor kezdődik a Városi Stadion műfüves pályáján.
Kulcsárék egy nappal később részt vesznek a 9 órakor kezdődő szerencsi IV. Uray Attila Emléktornán, melynek keretében 10.30-tól a Máddal (megyei I.), míg 11.30-tól a Tállyával (megyei I.) játszanak. A másik ágon a házigazda Szerencs (megyei II.) mellett a Tiszaújváros (NB III) és a DVTK U21-es csapata szerepel. A hatcsapatos torna elődöntői 12.30-kor kezdődnek.


A mérkőzés jegyzőkönyve:

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-1)
Miskolc, Diósgyőri Stadion, műfüves pálya Vezette: Kátai Gábor (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

DVTK: Radoš - Bori, Eperjesi, Kádár, Németh M. - Ho-Young, Jenner, Barczi - Takács, Grumiæ, Bacsa.
DVTK (az 55. perctől): Radoš - Okuka, Szalai V., Alves, Husiæ - Kvekveskiri, Egerszegi - Marjanoviæ, Bognár I., Gosztonyi - Griffiths.
Vezetőedző: Szivics Tomiszlav

Mezőkövesd Zsóry (1. félidő): Kunsági - Hegedűs Cs., Dvorschák, Gengeliczki, Baracskai - Tajthy, Takács P. - Kulcsár K., Medgyes, Máté J. - Molnár G.
Mezőkövesd Zsóry (2. félidő): Dombó - Búrány, Dvorschák, Gengeliczki, Engel - Takács P., Csirmaz - Kulcsár (Furár, 67.) Hegedűs D., Hanzl - Lukács.
Vezetőedző: Tóth László

Gólszerzők: Griffiths (71.) ill. Máté (30.)

Kapcsolódó hírek