Ugrás a tartalomhoz

Magabiztos siker (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry - Vác FC 3-1 (1-0)

Újabb magabiztos győzelmet aratott városunk NB II-es felnőtt csapata a felkészülési időszakban.

Labdarúgóink gőzerővel folytatják a felkészülést a közelgő bajnoki nyitányra. A ráhangolódási időszak február 5-én ismét edzőmérkőzéssel folytatódott, amikor is az NB III Közép csoportban élen álló Vác FC érkezett Mezőkövesdre.
Labdarúgóink remekül kezdték a találkozót, ugyanis Lukács találatával már a 11. percben megszerezték a vezetést. A folytatásban kiegyenlítettebb játékot láthattak a drukkerek, a szervezetten és fegyelmezetten játszó Duna-parti egylet ellen labdarúgóink nem tudták növelni előnyüket a szünetig.
Fordulás után 10 perccel egy formás akció végén Magos lőtt laposan a kapuba, így a vendégek egyenlítettek. Csapatunk a folytatásban átvette az irányítást és Kulcsár jól helyezett lövésével ismét előnybe került a 63. minutumban. Tóth László együttese ötletesen, gyorsan és pontosan futballozott és a hajrában bebiztosította a győzelmet. Balajti a 86. percben vette be a váciak kapuját, kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt.


Nívós edzőmeccs és Borosi döntő

Együttesünk a hétvégén is edzőmérkőzést játszik, méghozzá az NB I-es Budapest Honvéd vendégeként. A találkozó február 7-én, szombaton 13 órakor kezdődik Budapesten, a Bozsik Stadionban.
A Mezőkövesd Zsóry U21-es csapata részt vesz a Miskolc Városi Szabadidőközpontban február 7-én és 8-án megrendezésre kerülő dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna fináléjában. Csapatunk az Edelény és a Mád mellett az Ongával, a Sátoraljaújhellyel, a Harsánnyal, valamint a Kiskinizzsel találkozik majd az A csoportban. Együttesünk elsőként az Edelénnyel játszik szombaton 8.10-től, majd 9.20-tól az Onga lesz a mieink ellenfele.
Labdarúgóink számára vasárnap három összecsapással folytatódnak a teremtorna küzdelmei. A Sivák fiúk 8.10-től a Kiskinizs, 9.55-től a Harsány, míg 11.05-től a Mád ellen lépnek parkettre. Az első elődöntő 17.45-kor kezdődik.


A mérkőzés jegyzőkönyve:

Mezőkövesd Zsóry - Vác FC 3-1 (1-0)
Mezőkövesd, Városi Stadion, 100 néző, vezette: Nagy Róbert
MSE-Zsóry: Kunsági (Dombó 46.), Búrány (Hegedűs Cs. 61.), Nánási (Kovács G. 46.), Hegedűs D. (Stefanecz M. 75.), Engel (Gál M. 46.), Tajthy, Takács (Gengeliczki 46.), Kulcsár (Moroncsik R. 75.), Baracskai (Molnár G. 61.), Lukács (Máté J. 61.), Medgyes (Balajti 46.) vezetőedző: Tóth László
Vác: Palásthy, Szeleczki (Tányéros 46.), Németh G. (Milko 82.), Kószás (Gulyás 61.), Tóth B., Pallagi, Farkas P. (Rása 68.), Tóth G., Zsolnai R. (Fábri 25.), Pölöskei P. (Rusvay 46.), Magos (Greff 68.) vezetőedző: Csank János

Gólok: Lukács (11.p), Kulcsár (63.p), Balajti (86.p), illetve Magos (54.p)

B. K.

Kapcsolódó hírek