Ugrás a tartalomhoz

Érettségi utáni technikumi képzések és új szakmák a Széchenyiben (videóval)

Új szakmai és több OKJ-s képzést is indít a 2015/2016-os tanévben a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskola. Az érettségi utáni technikumokra augusztus végéig lehet jelentkezni.

A Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskola hagyományokhoz hűen a 2015 szeptemberében induló tanévre is meghirdette érettségi után képzéseit.
Az iskola az érettségizett diákok számára több technikusi képzési lehetőséget biztosít, amelyek elvégzését követően keresett szakmát szerezhetnek. Ilyen a fiúknak a gépgyártás-technológiai technikus, illetve az autószerelő szakma. Emellett lesz jövő tanévtől is kereskedő szakma is. Újként indul a műszaki informatikus képzés. Továbbra is indítanak gimnáziumi érettségit adó nappali, illetve esti tagozatot is.
Emellett ősztől új szakma elsajátítására is lehetőség van az oktatási intézményben. Jövő tanévtől új szakközépiskolai osztályként szeretnék elindítani a turisztika ágazati képzést, amely a négy év után gimnáziumi érettségit ad a diákoknak.
A képzési lehetőségekről, a jelentkezés módjáról többet az iskola honlapján, http://szechenyi-mk.hu oldalon, valamint a Mezőkövesdi Újság 13. számában olvashatnak.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek