Ugrás a tartalomhoz

Átadták a rendőrőrsöt (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

 Átadták a megújult Mezőkeresztesi Rendőrőrs épületét április 22-én.

 Az ünnepségen elhangzott, hogy a Mezőkövesdi Rendőrkapitánysághoz tartozó rendőrőrs épületének rekonstrukciója összesen mintegy 45 millió forintból valósult meg, melyhez az állam 35 millió Ft támogatást nyújtott. A megújult épületben minden feltétel adott ahhoz, hogy a rendvédelmi szervezet tagjai hatékonyan ügyeljenek az őrshöz tartozó 9 település rendjére.

 


KÖZBIZTONSÁG
Az eseményen Majoros János, Mezőkeresztes polgármestere és  dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője után Tállai András, Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője osztotta meg gondolatait. Elmondta, hogy nagyon fontos a településeken élők biztonságérzetének növelése, a közbiztonság megteremtése. Hangsúlyozta, hogy a rendőrőrs 17 dolgozója mostantól a 21. századnak megfelelő körülmények között dolgozhat.
 
Ezt követően Tállai András, dr. Vereckei Csaba és Majoros János polgármester közös szalagátvágással adta át hivatalosan az épületet. Az ünnepség végén a jelenlévők megtekintették a rendőrőrs megújult épületét.
 
B. K.


Kapcsolódó hírek