Ugrás a tartalomhoz

Vidi siker – két meccs a héten (videóval)

Mezőkövesd hírei

Videoton FC – Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (2-0)

Kétgólos vereséget szenvedett a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es felnőtt csapata az OTP Bank Liga 5. fordulójában. Labdarúgóink a tavalyi bajnokság ezüstérmesének, a Videoton FC csapatának vendégeként maradtak alul augusztus 13-án.

 

A felcsúti Pancho Arénában rendezett összecsapáson Pátkai a 9., míg Lazovics a 13. percben volt eredményes. Együttesünk több ígéretes lehetőséget is kialakított a mérkőzésen, de ezúttal nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját. A Mezőkövesd Zsóry 5 forduló után a 9. helyen áll a tabellán 5 ponttal.

 
 
ÚJPEST ÉS FRADI Együttesünk ezen a héten két bajnoki mérkőzésen lép majd pályára. Pintér Attila csapata augusztus 17-én, szerdán a 4. helyen álló Újpest FC gárdáját látja vendégül Mezőkövesden. Az összecsapás 19 órakor kezdődik a Városi Stadionban. Labdarúgóink augusztus 21-én, vasárnap 18 órától a bajnok Ferencváros otthonában, a fővárosi Groupama Arénában vendégeskednek.
B. K.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Videoton FC – Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (2-0)
Pancho Aréna, 1000 néző, vezette: Szabó Zsolt (Tóth II Vencel, Farkas Balázs)
Videoton: Kovácsik – Vinicius, Laozvic (Feczesin 64.p.), Nego, Pátkai, Lang, Juhász, Bódi, Szolnoki, Géresi, Suljic (Kovács I. 76.p.). Vezetőedző: Henning Berg
Mezőkövesd: Tujvel – Gohér, Devecseri, Strestik, Egerszegi, Kink (Orosz 69.p.), Bacelic-Grgic (Tóth B. 49.p.), Vági, Hudák, Pauljevic, Vosahlík (Frőhlich 54.p.). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólok: Pátkai (9.p.), Lazovic (13.p.)

Kapcsolódó hírek