Ugrás a tartalomhoz

Távoli lövésekkel nyert az Újpest

Két pontszerzés után ismét vereséget szenvedett az OTP Bank Ligában a Mezőkövesd Zsóry FC. Sima győzelmet aratott Mezőkövesden az Újpest. 

Tujvelnek már a hetedik percben volt védeni valója, majd a huszadikban Egerszegi próbálkozott, sikertelenül. A vendégek irányították a játékot, középpályásaik sok labdát szereztek, a kövesdiek gyors kontrákkal igyekeztek helyzetet kialakítani, de kapura lövésig nem jutottak. A 31. percben Szűcs védését védte Tujvel, a 32. percben viszont Bardhi beadásába csúsztatott bele Andrics, s megszerezték a vezetést az újpestiek. A 35. minutumban Bardhi a gólszerzők közé is föliratkozott.
A második félidő elejét csapatunk uralta, de Sós lövései, Diallo ollózása nem találtak utat a kapuba. Az újepstiek a félidő közepén több helyzetet alakítottak ki, Windecker közeli lövését Tujvel védte is, de a 72. percben Balázs 16-os sarkáról eleresztett lövését nem. A hajrában Pauljevics begyűjtötte második sárga lapját is, a hosszabbításban pedig Bacselics-Grgics révén megszerezte a becsületgólt a Mezőkövesd.

 T. B.

Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC 1-3 (0-2)
Mezőkövesd, 1507 néző, vezette: Kassai V.
Mezőkövesd: Tujvel – Pauljevics, Hudák, Szeles (Bacselics-Grigics, a félidőben), Vági (Farkas, 63. perc), Molnár, Tóth (Diallo, a szünetben), Gohér, Egerszegi, Sós, Strestík. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Újpest: Banai – Heris, Cseke, Windecker, Mohl, Szűcs, Kecskés, Balogh, Balázs, Andrics (Szankovics, 81. perc), Bardhi. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
Gólszerzők: Bacselics-Grgics (90+1.), ill. Andrics (32.), Bardhi (35.), Balázs B. (72.).
Kiállítva: Pauljevics (85., második sárga lap)

Kapcsolódó hírek