Ugrás a tartalomhoz

Lemondott Huszák Géza

Mezőkövesd hírei

Közleményt adott ki a Mezőkövesd-Zsóry SE vezetősége, melyben az egyesület tudatja, hogy Huszák Géza, a felnőtt együttes vezetőedzője távozik posztjáról. A közleményt az alábbiakban közöljük.

Október 2-án lemondott Huszák Géza vezetőedző, miután úgy lát lehetőséget a csapat jobb szereplésére, ha az edző személyében változás történik.
Mezőkövesd Zsóry Sportegyesületnél az 5. bajnokságát kezdte meg Huszák Géza a 2011/2012-es bajnokságban. A mester a legmagasabb sikereket érte el a mezőkövesdi labdarúgás történetében edzői tevékenysége alatt. A 2008/2009-es bajnokság NB-III. Mátra csoportban bajnokságot nyert az általa irányított csapat, majd az NB-II. Keleti csoportjában a 2010/2011-es bajnoki évben a 2. helyezést szerezték meg labdarúgóink, melyet ezúton is köszönünk Huszák Géza vezetőedzőnek. Nem haraggal, hanem barátsággal válunk el egymástól, de minden közös munka – a sportban is – véget ér egyszer és ez sajnos az Egyesület életében most következett be. A Mezőkövesd-Zsóry elnöksége átmenetlieg Sivák Sándort bízta meg a csapat edzéseinek levezetésével. A csapatkapitány addig látja el ezt a feladatot, amíg a vasárnap lemondott vezetőedző utódját nem találja meg a vezetőség.
Az Elnökség és a csapat nevében nagy tisztelettel megköszönjük Huszák Géza eddigi munkáját és a továbbiakban sok sikert és jó egészséget kívánunk a mesternek.

Bocsi Anna
Mezőkövesd Zsóry SE
ügyvezető igazgató

Kapcsolódó hírek