Ugrás a tartalomhoz

Főszerepben a moderntánc (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Városunkban rendezték meg a Moderntánc Kupasorozat 2011-2012. évadjának harmadik, egyben dupla pontértékű kupafordulóját február 18-án. A Városi Sportcsarnokban megszervezett versenyen mintegy 1000 táncos mérte össze tudását. 

Magyarország immár legnagyobb moderntánc versenysorozatát immár ötödik alkalommal rendezték meg, amely a 2007 óta egyre nagyobb sikerrel megrendezett Moderntánc Kupasorozatok méltó folytatása.
A kupasorozat mezőkövesdi fordulóján a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig minden korosztály képviseltette magát.
Az egész napos verseny során, valamint az esti gálaműsor során Hip-Hop, Show, Dance, valamint mazsorett műfajú szóló, duó, kis- és nagycsoportos produkciókat láthatott a közönség. A versenyzők produkcióit szakmai zsűri értékelte és pontozta.
Az eredményhirdetésre késő este került sor. A Produkciók különdíját a miskolci T-dance táncegyesület, míg a Legeredményesebb tánciskolának járó különdíjat a szolnoki Dalma-dance Club kapta meg. Az érmeket és az ajándékokat dr. Fekete Zoltán polgármester adta át a díjazottaknak.
A táncversenyről készült hosszabb, kulturális összeállításunkat február 25-én szombaton a kulturális közvetítés című műsorunk keretén belül nézhetik meg.

Kapcsolódó hírek