Ugrás a tartalomhoz

Fontos kérdéseket tárgyaltak a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület tagjai

Mezőkövesd hírei

Megtartotta idei első közgyűlését a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület. Az egyesületi találkozónak január 19-én a Városi Galéria házasságkötő terme adott otthont.
Az egyesületi közgyűlés első mozzanataként átadták a Mezőkövesd turizmusáért díjat. Idén a rangos elismerést Berecz Lászlóné kapta meg a Matyó Népművészeti Egyesületben folytatott munkájáért.


 

A díjátadó után rendhagyó módon Juhász Jánosné kért szót, hogy a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola 100. jubileumát övező programokról tájékoztassa a jelenlévőket, illetve együttműködésre kérje fel a mezőkövesdi turizmus résztvevőit. Majd első napirendi pontként megtartották az egyesület beszámolóját a 2010. évi tevékenységeiről, pénzügyekről. Ezt követően mindenki betekintést nyerhetett a TDM szervezet eddigi munkájába és 2011. évi terveibe.
Ezután az egyesület elnökségének változásáról, az új tagok felvételéről döntöttek a résztvevők. Az elnökségben ezentúl helyet kap Dr. Fekete Zoltán Polgármester, Kazárné Kalber Nikolett a Közkincs-tár nonprofit kft. ügyvezetője, és Karakasné Morvay Klára a Balneo Hotel Zsori ügyvezetője is.
Végezetül megbeszélték a tagok az idei Matyó Húsvéttal kapcsolatos teendőket.

Kapcsolódó hírek