Ugrás a tartalomhoz

Mi a 2022-es népszavazás tétje? – Tállai András a gyermekvédelemről

Mezőkövesd hírei

Európában elsőként a magyarok mondhatják el véleményüket országos népszavazáson arról, mit gondolnak a gyermekvédelmi szabályokról. A 2022-ben népszavazáson újra dönthetünk a sorsunkról, arról, hogy gyermekeink milyen hatások alatt nőjenek fel. Térségünk országgyűlési képviselője beszélt a voksolás hátteréről.

„2016-ban a migráció ügyében fordultunk az emberekhez, hogy az Európai Unióban tervezett kötelező kvótákat megfékezzük. Most újra az Önök segítségét kérjük. A népszavazás most nem a migrációról, hanem arról szól, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogyan azt mi, magyarok, Magyarországon élő emberek helyesnek tartjuk. A tét nagy: megvédeni gyermekeinket a szexuális propagandáktól és megvédeni a gyermekneveléssel kapcsolatos szülői jogokat is” – hangsúlyozta Tállai András, aki hozzátette, sajnos Magyarországon nem mindenki gondolkodik így. „Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom korábbi pártelnöke javasolná és megengedné, hogy transzszexuális emberek szexuális felvilágosítást tartsanak az oktatási és nevelési intézményekben. Márki-Zay Péter pedig szükségtelennek tartja, sőt el is törölné a kormány által létrehozott gyermekvédelmi törvényt. A magyar baloldal európai parlamenti képviselői – Dobrev Klárával az élen – minden olyan törvényjavaslatot megszavaznak, melyek hozzájárulnak az LMBTQ-propaganda előretöréséhez” – húzta alá a honatya.

„Brüsszel, a Soros-hálózat és a baloldal egyre több eszközzel próbálja rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében, számukra egy a cél, hogy engedjük be az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba és a médiába is. A politikai támadások, médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett, Brüsszel pénzügyileg is zsarolja, visszatartja az ország pénzét. A Magyar Kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát” – emelte Tállai András. Mint mondta: „Ezt a nemzeti konzultáció is megerősítette, hiszen a válaszadók 97%-a is ugyanígy vélekedett. Azonban hiába hozta meg a gyermekvédelmi törvényeket a Fidesz-KDNP kormány, a baloldal ezeket az intézkedéseket támadja, és rászabadítaná az LMBTQ-aktivistákat az óvodákra és az iskolákra is. Ezért van szükség a népszavazásra, hiszen egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga! Ezért kell megvédeni őket a szexuális-propagandától és az LMBTQ- aktivistáktól.”

A népszavazáson négy gyermekvédelmi kérdésben foglalhatunk állást, a voksolás időpontját a köztársasági elnök fogja meghatározni. 

Kapcsolódó hírek