Ugrás a tartalomhoz

„Tető alatt” a Napközi Otthon

Mezőkövesd hírei

Jó ütemben halad az Add a Kezed Lakóotthon szomszédságában található Napközi Otthon épületének rekonstrukciója.

Az épület felújítása a „Fogyatékos Napközi Otthon kialakítása Mezőkövesden” című ÉMOP- 4.2.1-es pályázat keretében valósulhat meg, melyre a Gondoskodás Alapítvány nyújtott be pályázatot. A kivitelezői szerződés aláírását követően január 11-én kezdődött meg az építkezés. A Wiktori Kft. jelentős átalakításokat hajt végre a Napközi Otthonban. A cég munkatársai a legnagyobb energiát a tetőszerkezet átalakítására fordították az elmúlt hetekben. A tető újra lécezése, valamint az új cserepek elhelyezése napokban befejeződött.
Az épület belső munkálatai a külső rész felújításával párhuzamosan zajlik. A bontási munkálatok csaknem teljes egészében befejeződtek.
A külső munkálatokhoz tartozik a tereprendezése, melynek keretében 4-5 nagyméretű és a munkavégzést jelentősen akadályozó fa került kivágásra. A növények feldarabolása és elszállítása folyamatban van, emellett a bozótos részt is megtisztították, megritkították a cég munkatársai, így a tereprendezése is jó ütemben halad. A Napközi Otthon épületét a tervek szerint június 10-én fogják átadni.

Kapcsolódó hírek