Ugrás a tartalomhoz

Ajánló: fúvósok és mazsorettek fesztiválja

Mezőkövesd hírei

Fúvószenekarok és Mazsorett Csoportok Fesztiválja lesz városunkban augusztus 9-én és 10-én. A szereplők a Zsóry Ligetben, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben, a Kavicsos-tó és Szabadidőparkban is bemutatkoznak.

A Mezőkövesdi Fúvószenekar és Mazsorett Csoport által szervezett fesztivál első napján 19 órától a Zsóry Ligetben mutatkoznak be a zenekarok és táncosok.

Augusztus 10-én 10 órától a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben lépnek fel a csoportok, zenekarok, míg 18 órától a fúvósok és mazsorettek a város főterétől a Városi Sportcsarnokig vonulnak fel.

Az estét színes gálaműsor zárja majd a Kavicsos-tó és Szabadidőparkban 19 órától.

A két nap során a házigazdák mellett fellép például a Sárvári Fúvószenekar és Mazsorett Csoport, a Nyírbátori Fúvós- és Mazsorett Csoport, a nyékládházi fúvószenekar, a sátoraljaújhelyi, hevesi, tiszafüredi mazsorett csoportok és a Budapesti Helyőrség katonazenekar is.

hmzs

FÚVÓSZENEKAROK ÉS MAZSORETT CSOPORTOK FESZTIVÁLJA  Mezőkövesd  2024. augusztus 9-10.     PROGRAMOK:  Augusztus 9. (péntek) 19.00  Fúvószenekarok és mazsorett csoportok bemutatója  (Zsóry Liget szabadtéri színpad)     Augusztus 10. (szombat) 10.00  Fúvószenekarok és mazsorett csoportok bemutatója  (Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területe)     Augusztus 10. (szombat) 18.00  Fúvószenekarok és mazsorett csoportok látványos felvonulása  (Mezőkövesd Fő tértől – a Város Sportcsarnokig)     Augusztus 10. (szombat) 19.00  Fúvószenekarok és mazsorett csoportok színes gálaműsora  (Városi Sportcsarnok – Kavicsos u. 9.)      A Mezőkövesdi Fúvós és Majorette Együttesért Alapítvány és Mezőkövesd Város Önkormányzata szervezésében.  A belépés díjtalan! A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó hírek