Ugrás a tartalomhoz

Nyugdíjas találkozó

Mezőkövesd hírei

Tizenhat műsorszámot hallgathattak meg az érdeklődők a „Halló, még itt vagyok” című nyugdíjas találkozón.

Az eseményen elsőként Kiss Lászlóné, a Matyó Nagymama Klub elnöke köszöntötte a résztvevőket, aki kiemelte, hogy már 22. alkalommal rendezik meg a kulturális találkozót.

Itt vagyunk, együtt vagyunk, tele tervekkel, elképzelésekkel és örülünk annak, hogy itt lehetünk még nagyon sokáig. Úgy gondolom, nagyon fontos az is, hogy összegyűltünk és együtt elbeszélgethetünk, együtt eltölthetünk egy csodálatos délelőttöt és remélhetőleg szép emlékekkel térhetünk majd haza – mondta Kiss Lászlóné. Kiemelte, hogy a szervezet számára mozgalmasan telt eddig az év, mert nagyon sok felkérésük és fellépésük volt. 

Legjobban annak örültünk, hogy Gyöngyösön a Kelet-magyarországi Táncfesztiválon és Gyulán az országos senior táncfesztiválon arany minősítést és különdíjat nyertünk el. Természetesen ezt nem tudtuk volna megvalósítani, ha nem tudunk odautazni, úgyhogy nagyon szépen köszönjük dr. Fekete Zoltán polgármester úrnak azt a rengeteg támogatást, amit az utazásainkhoz és a rendezvényünkhöz kaptunk  – mondta a szervezet elnöke.

Ezt követően dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere mondott köszöntőt.

Nagyon örülök, hogy idén tizenhat fellépő lesz a találkozón. Lehet, sokan nem is tudják, hogy milyen nagy értéket képviselnek, ugyanis a mai világban eléggé szokatlan, hogy emberek összejönnek, mert szeretnek együtt lenni, és közösségben lenni. Jól tudom, hogy akik itt fellépnek, azok nem most találkoztak először, hanem rendszeresen összejárnak  – emelte ki a városvezető, aki egyebek mellett azt kívánta a jelenlévőknek, hogy érezzék jól magukat és jövőre is találkozzanak Mezőkövesden.

MŰSOR | A programban fellépett többek között a tibolddaróci Ezüstfenyő Nyugdíjas Klub, a Tiszakeszi Nyugdíjas Klub, az Emődi Pincegazdák Dalárdája, a mezőkeresztesi Jóbarátság Nyugdíjas Klub, valamint a kassai Őszirózsa Nyugdíjas Klub. Városunkat a Matyó Nagymama Klub, a Mezőkövesdi Dalos Pacsirták, a Rozmaring Táncegyüttes, a Sirtaki Görög Táncegyüttes és a Matyó Rózsa Táncegyüttes képviselte.

A nyugdíjas találkozót a Matyó Nagymama Klub szervezte meg szeptember 24-én a Közösségi Házban.

B. K.

Kapcsolódó hírek