Ugrás a tartalomhoz

Települési kitüntetések

Mezőkövesd hírei

Fotó: Csendes Szonja

Kisgyőr és Hejőkeresztúr díszpolgárává választották Tállai András miniszterhelyettest, térségünk országgyűlési képviselőjét a március 15-ei ünnepségeken.

Tállai András két dél-borsodi településen, Kisgyőrben és Hejőkeresztúron is rangos elismerést kapott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezett községi ünnepségeken.

– Ez a dicsőség nem csak az enyém, hanem az Önöké is, mert ez az elismerés egy közös út és közös siker eredménye. Ígérem, nagy becsben fogom tartani a díszpolgári címemet, hiszen a további célok eléréséhez szükségesek a léleknek az olyan mérföldkövek és elismerések, amelyek motiválják az embert az új feladatok elvégzésére – írta a facebook oldalán Tállai András, aki Hejőkeresztúr önkormányzatának köszönetet mondott az elismerésért.

– Egy ilyen kitüntetés nem csupán egy elismerés, hanem felelősségekkel is jár. Felelősség a település, a hejőkeresztúri lakók iránt és felelősség a jövőért, Hejőkeresztúr további fejlődéséért – írta facebook oldalán a miniszterhelyettes, aki megköszönte Kisgyőr képviselő-testületének és a település lakóinak a díszpolgári címet.

Fotó: Csendes Szonja

B. K.

Kapcsolódó hírek