Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 8. (péntek) 21:24 Mria névnapja van
 
Tájékoztatás a „Középső” városrészben megvalósuló szennyvízcsatorna beruházás érdekében a lakástakarékpénztári befizetésekhez

Az önkormányzati rendelet szerint a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött személy a támogatás igénybevételére jogosult, feltéve, hogy a családban az egy főre eső, havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum nyolcszorosát (2016. évben 228.000.-Forintot).


A támogatás mértéke:
- Mezőkövesd város középső városrészén folyó szennyvízberuházás kapcsán megkötött lakástakarékpénztári szerződések esetében a szerződés lejártáig 410.-Ft/hó/lakóingatlan.

A támogatás egyedi határozat alapján került elbírálásra annak a lakástakarékpénztári szerződést kötő ügyfélnek, aki

 2016. március 15.

napjáig kérelmét visszajuttatja hivatalunknak és jogosultsága megállapításra került.
 (A kérelmeket évente benyújtani szükséges!)

Aki a megjelölt határnapig nem él a támogatás igénybevételének lehetőségével a havi befizetési kötelezettsége  2.010.-Ft/hó/ingatlanra változik 2016. január 1.napjától történő befizetésekre.

Kérelem nyomtatványt  a Hatósági és Szociális Iroda (3400. Mezőkövesd, Mátyás király ut 114.“B“ épület, tel.: 511-555) lehet igényelni, vagy letölteni a www.mezokovesd.hu honlapon.

Felmerülő kérdéseivel kérjük, hogy keresse a fent megjelölt önkormányzati telefonszámot, vagy a Társulat irodáját ( telefon: 49/500-358 ), a Közösségi Ház földszintjén.

dr. Fekete Zoltán
polgármester
Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés