Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 10. (vasárnap) 18:56 Judit névnapja van
 
Az Oxytrans Kft. tájékoztatója és felhívása

Az új koronavírus okozta fertőzések, illetve azok gyanúja esetén követendő eljárásrendet a Nemzeti Népegészségügyi Központ kiadta és a járványügyi helyzet változásának függvényében rendszeresen aktualizálja. A háziorvosi ellátást és az ügyeleti ellátást biztosító orvosok és a velük együttműködő egészségügyi szakdolgozók egészségének védelme érdekében törekedni kell az orvos-beteg találkozások számának minimalizálására, és a szakma szabályainak figyelembevétele mellett a távkonzultáció előtérbe helyezésére.

Felhívom minden lakos figyelmét arra, hogy az ügyeleti ellátást a légúti fertőzésre utaló tüneteket (láz, köhögés, torokfájás és nehézlégzés) mutató beteg lehetőleg ne keresse fel személyesen. A lehető legtöbb beteget távkonzultáció (telefon, e-mail, facebook) keretein belül kell ellátni. Szükség esetén a légúti tünetet mutató beteg vizsgálata kizárólag a megfelelően elkülönített módon fog történni. Amennyiben a páciens légúti tünetekkel, de nehézlégzés nélkül a rendelőhöz érkezik, akkor a rendelő személyzete jogosult utasítani a pácienst arra, hogy térjen vissza otthonába, és az ellátást távkonzultáció keretein belül folytatjuk le. Ugyanez vonatkozik minden olyan páciens esetében, akiknek személyes vizsgálata nem tűnik feltétlenül indokoltnak.
A koronavírus-járvány megelőzésére, a lakosok egészségének és életének megóvása érdekében ezúton is kérek minden lakost arra, hogy a fenti előírásokat fogadja el és tartsa be. 

Ambrus Barnabás
ügyvezető, Oxytrans Kft.
 Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés