Ugrás a tartalomhoz

Ajánló: Város Napja

Mezőkövesd hírei

Kowalsky Meg a Vega és Margaret Island koncert, előadások, illetve kiállítás-megnyitó is lesz az idei Város Napja rendezvényen július 5. és 7. között.

A Mezőkövesdi Közkincs-Tár Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló háromnapos a hivatalos város napi ünnepség és koszorúzás mellett idén is színes, érdekes programokra várják a mezőkövesdieket.  

Július 5–7. között lesz a Város Napja. A programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt. Lesznek koncertek, színházi előadás, kiállításmegnyitó és sok-sok változatos program. Szeretnénk egyre több rendezvényt a Zsóry Ligetben is rendezni. Remélem, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk  – emelte ki dr. Fekete Zoltán polgármester.

A háromnapos rendezvény programjai között szerepel például július 5-én a Kowalsky Meg a Vega élő koncertje, a július 6-ai Pesti Művész Színház műsora, míg július 7-én 20 órakor a Margaret Island lép színpadra a Kavicsos-tó és Szabadidőparkban.

hmzs

Részletes programok a plakáton:

Város Napja 2024. július 5-7.  A belépés díjmentes   Július 5. péntek 15.30 Fotókiállítás megnyitó- Testvértelepüléseink értékei Közösségi Ház 16.00 Várallyay Gyula- Garamszeghy Sándor- Balogh Éva „Matyó lakodalom” falusi történet 3 felvonásban Közösségi Ház 20.00 Kowalsky meg a Vega Kavicsos-tó és Szabadidőpark  Július 6. szombat 13.00-18.00 Családi Nap - játékkuckó - csillámtetkó - kézműves foglalkozás - arcfestés - hajfonás - ugrálóvár 14.30 Egyszervolt Mesezenekar 16.30 zenés fellépő Pintácsi Viki Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeum 19.00 „MAGA LESZ A FÉRJEM” zenés vígjáték a Pesti Művész Színház előadásában 21.30 Cuháré a Randevú Plusz Zenekarral Kavicsos-tó és Szabadidőpark  Július 7. vasárnap 10.30 Koszorúzás Mátyás király szoboránál Városi Galéria előtt 11.00 Szentmise a Városért Szent László templom 20.00 Margaret Island Kavicsos-tó és Szabadidőpark


 



Kapcsolódó hírek