Ugrás a tartalomhoz

Elismerés: 25 év a közigazgatásban

Mezőkövesd hírei

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

Főispáni Dicséretben részesült Vargáné Murányi Márta, a Mezőkövesdi Járási Hivatal kormányablak-ügyintézője.

Augusztus 20-án, államalapító Szent István királyunk ünnepének alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal által szervezett ünnepségen Főispáni Elismeréseket adott át dr. Latorcai Csaba miniszterhelyettes és dr. Alakszai Zoltán főispán 22 kiemelkedő teljesítményt nyújtó kormánytisztviselő és 2 önkormányzati tisztviselő részére – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal sajtóközleményében.

Az eseményen Főispáni Dicséretben részesült a Mezőkövesdi Járási Hivatal kormányablak-ügyintézője, Vargáné Murányi Márta, aki több mint két és fél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik okmányirodai területen. 1998-tól dolgozik a közigazgatásban: a polgármesteri hivatalban kezdte pályáját, majd 2013-ban a járások megalakulásával átkerült a Mezőkövesdi Járási Hivatalhoz.

A méltatásában elhangzott, hogy munkabírása és elhivatottsága példaértékű, a Kormányablak Osztály kiemelkedő tisztviselője. Munkáját magas szintű elhivatottsággal és szakmai odaadással végzi.

„Türelmesnek kell lennünk az ügyfeleinkkel, még akkor is, ha ők idegesek. Ha elégedetten távoznak, az számunkra egy igazolás, hogy jól végezzük a munkánkat. Szeretem a biztos pontokat – a kormányhivatal egy ilyen biztos pont az életemben” – fogalmaz Vargáné Murányi Márta.

hmzs

Kapcsolódó hírek