Ugrás a tartalomhoz

Gyorsabb és komfortosabb feladatellátás

Mezőkövesd hírei

Új személyautót adott át a Mezőkövesdi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ részére dr. Fekete Zoltán polgármester.

A Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás által fenntartott intézményünk, a Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat részére tudtunk megvásárolni egy vadonatúj Dacia típusú személyautót a feladatellátás gyorsabbá és komfortosabbá tétele érdekében. Nagyon örülök annak, hogy ezt a költségvetésünk lehetővé tette, és bízom benne, hogy eredményesen tudják majd használni – emelte ki dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere.

 A 6,7 millió forint értékű járművet három szakszolgálat fogja használni a kistérség 23 településén, tudtuk meg Szarka Melindától, a Mezőkövesdi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ intézményvezetőjétől.

 

Nagyon örülünk az autónak és nagy örömmel fogjuk használni. Miután 23 települést látunk el, előfordul, hogy egyszerre több helyre kell menniük a kollégáknak, vagy olyan krízishelyzet merül fel, amikor gyors intézkedésre van szükség. Az új személyautó lehetőséget ad arra, hogy egyszerre több helyen tudjanak a kollégák dolgozni, ezáltal hatékonyabban tudják ellátni a feladatokat. Köszönjük szépen az önkormányzat támogatását – mondta Szarka Melinda.

A személyautót dr. Fekete Zoltán polgármestere adta át hivatalosan Szarka Melinda intézményvezetőnek május 8-án.

B. K.

Kapcsolódó hírek