Ugrás a tartalomhoz

Este a zene jegyében

Mezőkövesd hírei

Megtartotta idei tanév első növendékhangversenyét a Mezőkövesdi Alapfokú Művészeti Iskola.

A művészetoktatási intézmény minden évben több alkalommal szervez olyan hangversenyt, ahol az iskola zeneművészeti tagozatán tanuló növendékek mutatkozhatnak be, mutathatják be megszerzett tudásukat. Ebben a tanévben az első ilyen zenei eseményt október 26-án tartották meg.

Az este során számos hangszert – zongorát, gitárt, trombitát, furulyát, dobot stb. – szólaltattak meg a növendékek. A hangszeres produkciók mellett az iskola magánének szakos tanulói is felléptek. a tanulók zongorán, különböző fúvós és ütős hangszereken adtak elő.

– Nagyon hálás és nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű estének lehettem a részese. Dicséret illeti a növendékeket, a felkészítő tanárokat, illetve köszönet a szülőknek is, akik támogatják gyermekeik művészeti oktatását. Biztos vagyok, hogy mindnyájan feltöltődve megyünk haza a hangverseny után – mondta el az esemény zárásán Mozerné Horga Stefánia igazgatónő.

Az intézmény következő nagyszabású rendezvénye november 24-én a Zenetanárok XVIII.  Vármegyei Kamarazenei Találkozója lesz.

hmzs

Kapcsolódó hírek