Ugrás a tartalomhoz

Felhívás

Mezőkövesd hírei

TISZTELT MEZőKÖVESDI LAKOSSÁG!

A közelmúltban, városunkban csalással több idős személyt is megtévesztettek a Városi Önkormányzat Rendelőintézetére való hivatkozással. A családi házaknál, lakásoknál megjelenő személyek orvosi segédeszközöknek látszó tárgyakat – lézeres lámpát, övet, stb. – adtak el, a valós érték többszörös árán.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Rendelőintézet semmilyen forgalmazóval, magánszeméllyel nem áll kapcsolatban, az ily módon értékesített termékeket nem ismeri, ezáltal nem is támogatja azt!
Kérjük a Tisztelt Lakosságot, amennyiben ilyen házalókereskedő érkezik ajánlatétellel, a lakás előtt megálló ismeretlen gépjármű rendszámát megjegyezve mielőbb értesítsék a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságot a 49/505-440-es telefonszámon!


Ismételten felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét arra, hogy még lezárt gépjárműben sem hagyjanak értékeket (laptop, pénztárca, táska, mobiltelefon, stb.), mert a 3. számú főközlekedési út mentén lévő településeken Miskolctól - Gödöllőig sajnálatos módon egyre gyakrabban fordulnak elő gépkocsi feltörések!
                                                                                                  

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek