Ugrás a tartalomhoz

Szalai Attila Mezőkövesdről

Mezőkövesd hírei

„Jó szívvel tekintek vissza a Mezőkövesden töltött két évre és hálás vagyok a klubnak” – nyilatkozta Szalai Attila a Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos honlapján olvasható interjúban.

A magyar válogatott alapembere két évet töltött Mezőkövesden, a 2017-2018-as és a 2018-2019-es szezonban futballozott városunkban. A védő nyáron a német I. osztályú Hoffenheim csapatába igazolt, ennek apropóján nyilatkozott a mezőkövesdi időszakról is. A magyar válogatott játékos egyebek mellett arról is beszélt, hogy édesapja is szép sikereket ért el városunkban. Szalai Attiláról Tállai András, a klub elnöke is nyilatkozott.
 
„Nagy örömmel tölt el minket, hogy Attila a Hoffenheimhez szerződött. Amikor klubunkban játszott, már akkor is látszott rajta, hogy rendkívül tehetséges. Emellett csupaszív játékos, aki minden edzésen alázatos munkát végzett és a labdarúgás valamennyi területén megbízható volt, mindig lehetett rá számítani. Mentalitásával, szorgalmával és teljesítményével igazi példaképpé vált. Büszkék vagyunk rá, hogy klubunk immár nem csak Európa-bajnokságra adott játékost a magyar válogatott számára, hanem már a világ egyik legerősebb bajnokságában is figyelemmel követhetjük korábbi játékosunk pályafutását” – mondta Tállai András.
 
Bővebben: facebook.com
 
(Fotó: Tállai András facebook-oldala)

Kapcsolódó hírek