Ugrás a tartalomhoz

A Nyughatatlan – koncert

Mezőkövesd hírei

 
A Nyughatatlan zenekar lépett fel városunkban, a II. Matyó Világtalálkozó negyedik napján.
Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott country és rockabilly keveredik a Nyughatatlan saját dalaiban. A zenekar az amerikai Texas Sounds Country Music Awards fesztiválon fődíjat nyert 2022-ben. A 2010-ben alakult együttes 6 lemezzel és egy aranylemezzel büszkélkedhet.

– A mezőkövesdi koncerten vegyes repertoárt adtunk elő, játszottunk dalokat az új lemezünkről, és voltak feldolgozások is. Készültünk táncosabb és líraibb dalokkal is, így az emberek pihenés közben is jól szórakozhattak – mondta Hajdu Bianka, a zenekar mezőkövesdi énekese és gitárosa, aki arról is beszélt, hogy milyen érzés számára Mezőkövesden fellépni.

– Nagyon jó érzés és teljesen más itthon fellépni, mint egy olyan helyen, ahol nem ismernek. Itt sok a régi ismerős és emiatt mindig van egy pici izgalom bennem, de nagyon örülök annak, hogy ilyen gyakran jövünk Mezőkövesdre és a környékre – emelte ki az énekes.

A Zsóry Ligetben rendezett koncerten a feldolgozások mellett olyan Nyughatatlan-slágerek is felcsendültek, mint a Menni Amerika, a Találj meg és a Vitorláshajó.

B. K.

Kapcsolódó hírek