Ugrás a tartalomhoz

Beharangozó: Jótékonysági koncert

Mezőkövesd hírei

Május 12-én 17 órától rendezi meg Tavaszköszöntő Jótékonysági Gálaestjét a Mezőkövesdi Alapfokú Művészeti Iskola. A koncertnek a Közösségi Ház színházterme ad majd otthont.

„Az idei jótékonysági gálaestünk attól is különleges, hogy a 60. jubileumi tanévben rendezzük meg. Különleges, hiszen ez egy jeles hagyomány, illetve amiatt is, hogy az egész iskolát megmozgató rendezvény. A műsorban főként csoportos előadások kapnak főszerepet, hogy megadjuk a több mint 400 tanulónknak a lehetőséget arra, hogy felléphessen. A repertoárban a komolyzenei darabok mellett vicces, jókedvű, könnyűzenei, mai stílusú művek is felcsendülnek majd. A zenei produkciók mellett iskolánk néptánccsoportjai is színpadra lépnek majd az este folyamán. A színpadi díszítés pedig a képzőművészetis tanulóink munkáját dicséri majd” – emelte ki Mozerné Horga Stefánia, a Mezőkövesdi Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője a május 12-ei Tavaszi Jótékonysági Gálaest kapcsán.

Emellett a képzőművészeti növendékek alkotásaiból kirakodóvásárral, büfével és nyereménnyel is várják a látogatókat a jótékonysági hangversenyen.

A rendezvény bevétele az iskola „Autovill a Mezőkövesdi Zenei és Művészeti képzéséért Alapítványát” támogatja. Belépőjegyet 1300 forintért, családi jegyet 2000 forintért, illetve támogatói jegyet 1000 forintért lehet vásárolni.

hmzs

Kapcsolódó hírek