Ugrás a tartalomhoz

Fölényes győzelem (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Primavera Mizse KC – Mezőkövesdi KC 35-43 (13-22)

Magabiztos győzelmet aratott városunk felnőtt kézilabdacsapata a bajnokságban.

Az NBI/B Keleti csoportjának 8. játéknapján a 9. helyezett Bács-Kiskun megyei együttes vendégeként léptek pályára Kleisék november 10-én. A Kecskeméten megrendezett találkozón az MKC kezdett jobban, de 4-2 után gyorsan egyenlítettek a hazaiak. Ezután Zsigmond György együttese Fekete és Trivkovics vezetésével 7-1-es sorozatot produkált, így Benisék 11-5-re megléptek. Kun István tanítványai ezt követően négy gólra felzárkóztak, de ettől többre nem futotta az erejükből. Kézilabdázóink a folytatásban minden tekintetben felülmúlták a hazai gárdát, ennek eredményeként fokozatosan nőtt a két csapat közötti különbség, amely a szünetig 9 gólosra hízott.
Fordulás után sem változott jelentősen a helyzet, az MKC tartani tudta az előnyét, sőt Molnárék a félidő felénél már 33-21-re vezettek. A játékrész második felében Székelyék faragtak valamelyest a hátrányukból, de csapatunk fölényes győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. A Balmazújváros és a Nyíregyháza 14 ponttal vezeti a tabellát az egyaránt 13 egységet gyűjtő MKC és Törökszentmiklós előtt.
Együttesünk legközelebb a Hajdúnánás Robzol 2000 KSE csapatát látja vendégül. Az összecsapás november 17-én, szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.


A mérkőzés jegyzőkönyve:

Primavera Mizse KC - Mezőkövesdi KC 35-43 (13-22)
Kecskemét, 150 néző, vezette: Szabó, Kolarovszki
Mizse: Farkas, Boros (kapusok), Székely 5, Balassa, Horváth 1, Bujdosó 5, Vujasin, Milicsevics 1, Béleczki 4, Kupcsik 2, Kun 9, Martin, Bán A. 1, Takács 7 (3). vezetőedző: Kun István
MKC: Kovács, Tóth, Sipos (kapusok), Fekete L. 10, Molnár 7, Benis 5, Kleis 4, Trivkovics 11, Zsigmond Á. 3, Kovács P. 3, Bán N., Nyitrai J. Vezetőedző: Zsigmond György
Hetesek: 4/3 ill. 1/0
Kiállítás: 8 ill. 8 perc

Kapcsolódó hírek