Ugrás a tartalomhoz

Hamar kézre kerültek

Mezőkövesd hírei

Néhány óra leforgása alatt kézre kerítette a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság azt a két mezőkövesdi férfit, akik szeptember 11-én egy irodába betörtek, onnan számítástechnikai eszközöket, készpénzt és kozmetikumot tulajdonítottak el – derül ki a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság sajtóanyagából.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bejelentést követő néhány órán belül őrizetbe vette a 18 és 19 éves helyi fiatalt, akik szeptember 11-ére virradóra betörtek egy mezőkövesdi irodába és onnan nagyobb összegű készpénzt, számítástechnikai eszközöket és kozmetikumokat tulajdonítottak el, mintegy 600.000 Ft értékben.

A két férfival szemben személyi szabadságuk korlátozása mellett nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

A bűncselekmény során ellopott értékek az elkövetőktől lefoglalásra kerültek köszönhetően a gyors rendőri intézkedésnek.

hmzs
 

BIP - BAZ VMRFK Rendőrségi Információs Portál:

„Nyugdíj előtt is Topligás. Selbi, megannyi elkövetőt felkutatott, számos nyomot követett már, és most sem tévedett. Selbi, négylábú kollégánk Toronyay Ákos r. főtőrzszászlós bűnügyi kutyavezetővel együtt legutóbb egy mezőkövesdi betörés felderítésében segédkeztek. Még szeptember 8-án betörtek egy irodaházba, ahonnan számitógépet, mobiltelefont és még női kozmetikai termékeket is elvittek az elkövetők, összesen mintegy 600 ezer forint értékben. A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt beazonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a betörőket.

A helyi közösség facebook oldalán megjelent köszönetnyilvánítást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nevében is köszönjük; és ahogy a posztból kiderül Selbi valóban nyugdíj előtt áll. De addig is, ha rajta és kutyavezetőjén múlik, akkor egy forrónyom sem hűl ki.

Infobox: A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két, őrizetbe vett gyanúsítottal szemben.”

(Fotó: Mezőkövesdi Rendőrkapitányság) 

Kapcsolódó hírek