Ugrás a tartalomhoz

Hatvan hat – Elkészült a pontos menetrend (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Hatvan 6-0 (3-0)

A harmadosztályú FC Hatvan ellen játszott felkészülési mérkőzést az Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es felnőtt csapata. Decemberig elkészült az OTP Bank Liga bajnoki menetrendje. Labdarúgóink legközelebb szeptember 10-én 18 órától a Budapest Honvédot fogadják a Városi Stadionban.

 

Pintér Attila együttese az NB III Keleti csoportjában 14. helyen álló Heves megyei gárdával találkozott augusztus 31-én. Csapatunk remekül kezdte az összecsapást. Strestik találatával már az első negyedóra végén megszereztük a vezetést, majd a 19., és a 23. percben Bacelic-Grgic duplázott, így már a játékrész felénél jelentős előnyben voltunk.

 

 
Fordulás után is nagy fölényben futballoztunk, ez a helyzetek mellett újabb gólokban is megmutatkozott. Az 53. percben Vosahlík, négy perccel később pedig Tóth B. növelte tovább a különbséget, míg a végeredményt Orosz állította be a 78. percben. A találkozó eredménye: Mezőköves Zsóry FC – FC Hatvan 6-0. Együttesünk szeptember 3-án, szombaton 11 órától a DVSC-TEVA vendégeként, a Debreceni Labdarúgó Akadémián fog felkészülési mérkőzést játszani.


MENETREND A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2016-os esztendő pontos bajnoki menetrendjét. Labdarúgóink az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Budapest Honvéd gárdáját látják vendégül szeptember 10-én, szombaton 18 órától a Városi Stadionban. Egy héttel később megyei rangadót játszanak a mieink Diósgyőrben, míg szeptember 21-én a Paks érkezik Mezőkövesdre.
Ezt követően újabb háromhetes szünet következik a bajnokságban, majd október 15-én Gyirmóton folytatódik a küzdelemsorozat. A tervek szerint a Gyirmót elleni találkozót és a december 3-ai Ferencváros elleni hazai összecsapást az M4 Sport élőben fogja közvetíteni.


KAMERUNI VÁLOGATOTT Patrick Mevoungou személyében egy kameruni válogatott védekező középpályással erősített a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata. A 30 esztendős rutinos labdarúgó kameruni csapatok mellett játszott például az osztrák Sturm Graz és az Admira Wacker együttesében. Hazánkban az ETO FC Győr csapatában futballozott. Utóbbi helyen együtt dolgozott Pintér Attilával, csapatunk vezetőedzőjével. A focista egy évig, azaz 2017. június 30-áig erősíti a Mezőkövesd Zsóry együttesét. A labdarúgó kétszer a kameruni válogatottban is pályára lépett. Csapatunkban eddig szintén kétszer játszott, a Hajdúböszörmény elleni 5-0-ra megnyert felkészülési meccsen gólt szerzett, míg szerdán a Hatvan elleni összecsapáson gólpasszt jegyzett. 
B. K.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Hatvan 6-0 (3-0)
Városi Stadion, 250 néző
Mezőkövesd 1. félidő: Tujvel – Vági, Hudák, Szeles, Fótyik, Kink, Mevoungou, Egerszegi, Bacelic-Grgic, Molnár, Strestík.
Mezőkövesd 2. félidő: Dombó – Baracskai, Hudák, Szeles, Devecseri, Gohér, Polényi, Tóth, Sós, Orosz, Vosahlík. Vezetőedző: Pintér Attila
Hatvan: Gyulay – Hajdú, Labáth, Tóth, Barthel, Bárkányi, Nagy, Németh, Ács, Grecsó, Simon. Vezetőedző: Híres Gábor. cserék: Aszódi, Purzsa, Karácsony, Szabó, Nehéz, Fótos, Ujj, Sárközi
Gólok: Bacelic-Grgic 2 (19.p., 23.p.), Strestík (14.p.), Vosahlík (53.p.), Tóth (57.p.), Orosz (78.p.) 



A Mezőkövesd Zsóry FC bajnoki menetrendje:

szeptember 10. (szombat) 18 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Budapest Honvéd
szeptember 17. (szombat) 18 óra 30: DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC
szeptember 21. (szerda) 19 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Paksi FC
szeptember 24. (szombat) 18 óra: Vasas FC – Mezőkövesd Zsóry FC
október 15. (szombat) 15 óra 30: Gyirmót FC Győr – Mezőkövesd Zsóry FC (M4 Sport)
október 22. (szombat) 18 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Szombathelyi Swietelsky-Haladás
október 29. (szombat) 18 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – MTK Budapest
november 5. (szombat) 15 óra 30: DVSC-TEVA – Mezőkövesd Zsóry FC
november 19. (szombat) 15 óra30: Mezőkövesd Zsóry FC – Videoton FC
november 26. (szombat) 15 óra 30: Újpest FC– Mezőkövesd Zsóry
december 3. (szombat) 15 óra 30: Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencváros (M4 Sport)
december 10. (szombat) 15 óra 30: Budapest Honvéd – Mezőkövesd Zsóry FC

Kapcsolódó hírek