Ugrás a tartalomhoz

Könnyűzenei koncert

Mezőkövesd hírei

Több ezer zenerajongó előtt lépett színpadra a Bagossy Brothers Company Mezőkövesden, a II. Matyó Világtalálkozó negyedik napján.

Az idén 10 éves erdélyi együttes 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson és mind a mai napig változatlan felállásban játszik. A formáció népszerűsége egyenletesen, de gyors ütemben emelkedett, közönségcentrikus koncertjeikkel rövid idő alatt váltak előbb az erdélyi, majd a Kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává.

– Egész nyári szezonban olyan koncerteket terveztünk, amelyben összegyúrjuk az eddigi Bagossy-slágereket. Alapvetően pörgős dalokkal készültünk, de lesz egy pár lassabb, szerelmes nóta is, hogy a tombolás mellett legyen ideje megpihenni a közönségnek – emelte ki a zenekar énekes-gitárosa, akivel a koncert előtt beszélgettünk. – Nincsen mezőkövesdi élményem, illetve emlékem, de biztos vagyok benne, hogy a ma esti koncert olyan élmény lesz, amit sokáig meg fogok őrizni. Nagyon szép a tér, hangolás közben lejártunk a színpadról és észrevettük, hogy nagyon jó a hangzás, a kilátás és hatalmas a terület, sok ember elfér a színpad előtt, minden adott ahhoz, hogy emlékezetes legyen a koncert – tette hozzá Bagossy Norbert.

A Kavicsos-tó és Szabadidőparkban rendezett július 6-ai koncerten olyan ismert slágereket hallgathatott meg a többezres közönség, mint a Harmonikás, a Valahol itt, a Visszajövök és az Olyan ő.

B. K.

Kapcsolódó hírek