Ugrás a tartalomhoz

Új kiadás: dr. Papp Zoltán tankönyve

Mezőkövesd hírei

Szeptemberben jelenik meg dr. Papp Zoltán professzor, Mezőkövesd Díszpolgárának A szülészet-nőgyógyászat tankönyve című könyvének legfrissebb, hetedik kiadása.

 

A professzor által szerkesztett tankönyv korábban már hat kiadásban megjelent, folyamatosan friss tartalommal, a szakmai elvárások, kutatások eredményeivel, genetikai felfedésekkel, tapasztalatokkal kiegészülve. A Semmelweis Kiadó felismerve, hogy szükség van naprakész ismereteket nyújtó szakmai kötetre, felkérte Papp Zoltánt a könyv hetedik kiadásának elkészítésére, mely idén szeptemberben jelenik meg.

– Papp Zoltán a hetedik kiadást tankönyve utolsó kiadásának és szellemi hagyatékának tekinti, amely valószínűleg még sokáig bibliája lesz a magyar szülészet-nőgyógyászatnak – írja a Nőgyógyászati és Szülészeti Továbbképző Szemle júniusi számában megjelenő könyvajánlójában.

A mezőkövesdi származású szerző, dr. Papp Zoltán három alkalommal is dedikál majd a megjelenés hónapjában: szeptember 1-jén 10.00–12.00 között a budapesti Maternity Magánklinikán, szeptember 8-án 10.00–12.00 között a budapesti Semmelweis Egyetemen, valamint szeptember 15-én 10.00–12.00 között a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság XVII. Kongresszusán, melyet Egerben rendeznek meg.

hmzs

(Fotó: Semmelweis Egyetem)

Kapcsolódó hírek