Ugrás a tartalomhoz

Zenés-táncos program

Mezőkövesd hírei

Nyárbúcsúztatót tartottak a Zsóry Ligetben a Mezőkövesd Város Fúvószenekarának tagjai és Mazsorett Csoportjai, valamint a Szihalmi Fúvósok.

Elsőként a Szihalmi Fúvósok játszottak a Zsóry Liget nagyszínpadán. A zenekar tagjai előadták például a Kool & the Gang: Celebration című dalát, emellett Korda Györgytől a Reptér, valamint a Soho Party-tól az Éjjel soha nem érhet véget című slágert is meghallgathatta a közönség.

Ezt követően Mezőkövesd Város Fúvószenekarának tagjai és Mazsorett Csoportjai mutatták be a műsorukat. Elsőként a kezdő mazsorettek táncoltak, akik a II. Matyó Világtalálkozón debütáltak. Ezután a Twister csoport tagjai vették birtokukba a színpad előtti területet, akik látványos koreográfiákkal készültek a fellépésre. A műsorban a fúvósok eljátszották többek között Brahmstól az V. magyar táncot, a Queen-től a Don’t Stop Me Now című slágert, emellett a Bella Ciao, a Bubamara és a Fire Ball című dalt is meghallgathatták a jelenlévők. A rendezvény végén Molnár Istvánné települési képviselő ajándékkal köszöntötte a fúvószenekarok és a mazsorett csoportok vezetőit augusztus 27-én.
B. K.

Kapcsolódó hírek